Üdvözlöm
Dr. Gál András vagyok

2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen orvosként. Több orvos van a családomban, ebben a közegben nőttem fel és észrevétlenül efelé terelődtem, ezért számomra természetes választásnak tűnt az orvosi egyetem. Mindig is szerettem a manualitást, ez volt a fő oka, hogy valamilyen sebészeti szakirányt gondoltam magamnak. Így esett a választásom a szülészet-nőgyógyászatra, amely szerteágazó terület sok választási lehetőséggel. Az endoszkópia (laparoscopia, hysteroscopia) mellett a szülészet, terhesgondozás és az ultrahang dignosztika a hozzám legközelebb álló területei szakmámnak.

Itthon főként a Semmelweis Egyetem Szülészeti-Nőgyógyászati Klinikán és az Uzsoki Utcai Kórházban, később szakmai fejlődés lehetősége miatt Angliában hét éven keresztül több mint egy tucat intézetben, köztük nyolc királyi kórházban dolgoztam (Oxford, Glasgow, Liverpool, Manchester, Cornwall, Norwich, stb.). Angliában elértem a Consultans fokozatot, egy magas rangú szakmai minősítést, amellyel a világ sok táján elismert orvosként tartanak számon. Döntésemben, hogy itthon praktizálok inkább érzelmi motivációk játszák a főszerepet.

Szeretem az azonnali visszajelzéseket és erre a szülészet-nőgyógyászat nagyon alkalmas terület. Legyen az nőgyógyászati műtét vagy akut szülészeti szituáció, sokszor pillanatok alatt kell döntenem egy-egy kritikus helyzetben, ahol a sikeres megoldás nagy töltetet ad számomra, ami hónapokra ellát pozitív energiával.

Szakmai alapelvem, hogy ha valaki hozzám fordul, akkor valamilyen problémája van, segítségre, támogatásra van szüksége, amit nem tud egyedül megoldani. Legyen szó akár betegségről, akár terhességről. Nekem meg kell hallgatnom őt és a legmélyebb alázattal és tisztelettel kell felé fordulnom. Úgy kell segítenem neki, hogy csakis az ő problémáját tartsam szem előtt. Ez egy nemes szolgálat.

Nagyon fontos nekem, hogy csak kiemelkedő magyarországi intézményekkel dolgozom együtt. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozok ügyeletvezetőként. A magánszférában a Medicover és a Maternity magánkórházakkal működök együtt.

Nagyon fontos az életemben a családom, 3 gyermekem van. Szeretem a fitneszt, de vonzanak az extrémebb jellegű sportok is mint az ejtőernyőzés, búvárkodás, vitorlázás.

Dr. Gál András

Szülész-nőgyógyász szakorvos

galpaciens@gmail.com

Cím:

1141 Budapest
Álmos vezér útja 39.

Kérdése van?
Írjon üzenetet!